top of page

Gitaarmuziek voor Bruiloften en partijen

De Spaanse gitaar is het romantische instrument bij uitstek om een bruiloft of speciale gelegenheid muzikaal te omlijsten. Ik ben in te huren om uw ceremonie, diner of elke andere speciale gelegenheid te voorzien van romantische en warme klanken. 

               MOGELIJKHEDEN

De muzikale invulling van een bruiloft en/of speciale gelegenheid is voor een ieder uniek. Ik bied daarom exclusief maatwerk toegespitst op jullie persoonlijke wensen. Ik kan zowel akoestisch als (licht) versterkt spelen, ik ben overal inzetbaar en heb weinig ruimte nodig. Een enkel nummer tijdens een speciaal moment of langer speeltijd, neem gerust contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden en een offerte op maat.

                       REPERTOIRE

Hieronder heb ik een kleine selectie weergegeven met veel gevraagde nummers. Uiteraard is er de mogelijkheid om speciale nummers aan te vragen; liedjes met een bijzondere betekenis, die een herinnering met zich meedragen of een romantisch gevoel oproepen, in overleg kunnen we deze aanvulling op uw dag extra waarde geven.

Canon in D – J. Pachelbel

O mio babbino caro - Giacomo Puccini
To make you feel my love – Adele

Can't help falling in love - Elvis Presley

Nel blu dipinto di blu (Volare) – Domenico Modugno
There comes the Bride (Bridal Chorus) – R. Wagner

Air – J.S Bach

Avé Maria – J.S Bach

O sole mio - Giovanni Capurro 

Wonderfull tonight – Eric Clapton

Every breath you take - The Police

...........en andere.

Naast bekend en klassiek gitaar repertoire kan ik Flamencogitaar muziek bieden. Ook eventueel in combinatie met zang en/of dans. Informeer naar de mogelijkheden.

bottom of page